Svet masaž v leseni hiški

Vsak človek bi se moral zavedati, da je masaža eden najlažjih in najbolj naravnih načinov za pridobivanje in ohranjanje zdravja. Osnovni preprosti instrument za masažo so naše roke. Dotik je eden najbolj naravnih občutkov, ki nam pomaga da premagamo depresivnost, razdražljivost, bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti telesne in duševne blokade. Telo se s pomočjo masaže bolj spočije in je hitreje spet v formi.

Cenik

Paket razvajanja

V paketu razvajanja zakupite 6 masaž in dobite zraven gratis masažo. Poljubno lahko izberete vse vrste masaž, ki jih imamo v ponudbi. Paket do vrednosti 240 EUR, dobite gratis masažo hrbta zraven. Paket nad 240 EUR dobite gratis masažo celega telesa. Veljavnost paketa je 1 leto.

Prelestna masaža telesa - hišna masaža
€85

hišna, specialna masaža, ki se prične s sproščujočimi zvoki tibetanskih skled in kristalne zvočne vilice, v kombinaciji Tuina masaže, z ventuzami in moksanjem. Moksanje najpogosteje povezujemo z akupunkturnimi točkami, uporaba mokse deluje na različnih nivojih. Pomaga ogreti dele telesa z namenom pospeševanja cirkulacije in limfnega pretoka, poskuša urejati pretok Qi(življenska energija), pomaga k odpravi patogenih elementov v telesu. Masaža z  ventuzami deluje po principu ustvarjanja vakuuma. Z masažo se pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe, razteza vezivno tkivo in posledično iz telesa odstrani vse odpadne snovi, odvečno tekočino in metabolite. Prelestna, hišna masaža se zaključi z refleksno masažo stopal. Čarobna masaža, ritual za popolno sprostitev telesa, misli in duha, ter idealna za darilo v obliki darilnega bona.

Čas masaže do 90 minut.

Tuina masaža
€80

je starodavna masažna tehnika , ki preko meridianov in akupresurnih točk uravnoveša energetsko stanje telesa, odstranjuje blokade v pretoku energije, krepi imunski sistem, vzpostavlja energetsko ravnovesje v organih, povečuje gibljivost mišic, tetiv sklepov in hrbtenice. Z Tuina masažo odpravljamo glavobole, težave in bolečine v hrbtu, vratu ramenih, sklepih, prebavne motnje. Masaža se zaključi s sproščujočim zvokom tibetanskih skled,  kjer se od mesta, kjer je posoda, širijo vibracije zvoka, katere ne le slišimo, temveč tudi fizično doživljamo po telesu. Prav tako na posode igramo v avričnem polju človeka in harmoniziramo delovanje energetskih centrov čaker.

 

Čas masaže do 90 minut.

Shirodhara
€75

je pravi blagoslov za umiritev uma in obnovitev celotnega telesa. Beseda prihaja iz dveh Sanskrit besed: Shiro, ki pomeni glava in dhara, ki pomeni tok. Med izvajanjem terapije teče konstantni tok aromatičnega olja na čelo na območje nad obrvmi, kjer je sedež čakre »tretjega očesa«, sedež človeške zavesti. Terapija deluje na najgloblje plasti naših možganov in stimulira endokrini sistem, žlezi hipofizo in epifizo in uravnava nevrotransmiterje. Toplo, aromatično mandljevo olje teče čez lasišče in tako daje popolni občutek umirjenosti. Shirodhara je učinkovita za umirjanje uma ter zdravljenje nespečnosti, stresa, depresije, poveča umsko moč. Terapija sinhronizira α možganske valove, poveča cirkulacijo krvi v možgane, zjasni um in ga očisti in pomaga pri izločanju ujete ame in toksinov. Izboljša spomin, zniža visok krvni tlak, izboljša vid in sluh ter čisti nosne kanale.

Čas masaže do 70 minut.

Masaža hrbta in refleksna masaža stopal
€65

Po intenzivni masaži hrbta, ki traja kar 45 minut, sledi refleksna masaža stopla, ki temelji na dejstvu, da na stopalih obstajajo refleksne cone, ki odgovarjajo posameznim organom celega telesa. Na te cone lahko delujemo z različnimi stimulacijami (pritiskanje na točke) s katerimi se po naravni poti odpravijo mnogi zdravstveni problemi, kot so bolečine v hrbtu in trebušnem delu, odpravlja pa tudi razdražljivost, nerzozo in vsakodnevne strese.

Čas masaže do 75 minut.

Masaža telesa
€55

Masaža telesa blagodejno vpliva na napete mišice, ki se ob masaži sprostijo, izboljšuje se delovanje krvnega in limfnega obtoka, ter pozitivno vpliva na počutje človeka. Priporočamo tudi športnikom.

Čas masaže do 60 minut.

Masaža hrbta
€40

Protibolečinska masaža hrbta izboljša krvni in limni pretok, zmanjšuje mišične napetosti in bolečine. Masaža hrbta odpravi utrujenost in občutek razdraženosti ter napetost v mišicah, ki nastane zaradi posledic slabe drže, neprimernih ležišč, fizične obremenjenosti.
Pri tem masaži sta vključeni tudi delna masaža glave in rok.

Čas masaže do 45 minut.

Hipnoza
€40

Čas do 75 minut

iTERACARE terapija
€36

Einstein je dejal nekoč da bo medicina prihodnosti frekvence, vibracije. Pripomoček iTteracare ne zdravi in ni medicinski pripomoček, pomaga le za podporo k boljšemu počutju in ravnovesju telesa. iTeraCare oddaja svetlobo, ki ima vibracijo Svetlobe življenja, bolj je poznana pod imenom Schumanova frekvenca. Terahertz je poseben elektromagnetni val, ki na telo deluje v frekvenčnem pasu dobrega delovanja normalne celice in ima protivnetni učinek. S prostim očesom te frekvence valov ne zaznamo. Ko pregrevamo telo,  krepimo samozdravilne sposobnosti. In to počne tale pripomoček skupaj s 3 frekvencami, ki jih ima :

-Terraherz frekvenca – naše celice resonirajo s to frekvenco – ko Teraherčni valovi prodrejo v telesna tkiva,  prehajajo skozi zdrave celice pri konstantni temperaturi ter povzročijo, da nezdrave hitreje vibrirajo, kar dvigne njihovo celično temperaturo znatno višje in jih tako uniči. Zdrave celice okrepi, poškodovane pa popravi ali jih s toksično tekočino odplakne iz organizma.

– Quantom ali skalarna frekvenca, s to frekvenco prodrejo globlje od 20-30 cm in hitreje, ter jih spodbudijo k obnavljanju, zdravljenju celega telesa.

– Optična ali kvarčna frekvenca, narejena je iz stotine ekskluzivnih mineralov – poveča frekvenco in temperaturo in s tem tudi krepi avrično polje.


POZITIVNI učinki terapije:

 • Energijskim telesom dviguje vibracijo – dovaja Svetlobo globoko v telo.
 • Sprosti delovanje notranjih organov
 • Redči kri
 • Uporabljajo ga pri kroničnih boleznih, raku in alergijah
 • Regulira telesno temperaturo
 • izboljša delovanje imunskega sistema ter uravnava stanje kože
 • Uravnava in podpira dobro delovanje endokrinih žlez
 • Čisti meridiane in limfo
 • Obnovi energijo telesa
 • Sprosti toksine, ki so bile že dlje ujeti v fasciji in visceralnih organih, zato je idealna terapija za razstrupljanja ob postenju, hujšanju ali po boleznih
 • Odlično učinkuje na hrbtenici, ob uporabi se pospeši nastanek novih izvornih celic, aktivirajo se v kostnem mozgu
 • Svetlobni valovi Terahertz uravnavajo notranje organe, sproščajo toksine, prilagodi telesne funkcije, poveča vitalnost, omogoči večji pretok energij, okrepi imunski sistem in bistveno – poveča sposobnost telesa da si pomaga sam.

1 ura iTeraCare terapije ustreza:

 • 10 x akupunkturi
 • 40 x masaži.

Po terapiji imate občutek globoke sprostitve, toplota in vibracije vas zmehčajo. Ali terapija deluje na golo kožo ali ste lahko oblečeni? Terapijo izvajamo skozi oblačila, saj frekvence z lahkoto prodrejo skozi. Kaj še morate vedeti, preden začnete? Terapevt vas bo vprašal glede predhodnih diagnoz in prilagodil iTeraCare terapijo vašemu stanju.

Ob terapiji ali po njej telo potrebuje dovolj tekočine, da odplakne toksine. Po končani terapiji je treba piti dosti tekočine predvsem vode . S tem bo telo lažje sprostilo vse strupe iz telesa. Na odlašajte, naročite se na terapijo že danes.

Priporočene so vsaj 4 terapije, odvisno od vaših predhodnih diagnoz. Že po prvi terapiji boste čutili pozitivne spremembe na telesu in počutju.

Čas terapije do 50 minut.

Masaža trebuha
€35

Masaža trebuha je vsestransko učinkovit tretma. Z masažo trebuha odpravljamo ali lajšamo zatrdline, bolečine, napihnjenost, zaprtje. Masaža trebuha pomaga povečati prožnost in zmanjšati bolečino ,lajša mišično napetost, zategnjenost in bolečino, rešuje nekatere težave notranjih organov.

Ostale prednosti masaže trebuha so tudi:

 • spodbuja sprostitev
 • tonira in krepi trebušne mišice
 • sprošča fizično in čustveno napetost
 • lajša mišične krče
 • poveča pretok krvi v trebuh

Lahko se kombinira z masažo hrbta, masažo glave ali katero drugo masažo.

Čas masaže do 20 minut.

Masaža glave s kombinacijo tibetanskih skled
€35

z kombinacijo zvočne kopeli, tibetanskih skled vrsta masaže, kjer najhitreje dosežemo občutek globoke sproščenosti, povečamo vitalnost telesa, izboljšamo koncentracijo, fokus in spomin. Z masažo povečamo količino kisika v glavi, pospešimo pretok krvi, vplivamo na parasimpatični sistem, s čimer izboljšamo spanje.  Zmanjša se  občutke tesnobe in stresa, prav tako vplivamo na utrujene oči, glavobole in migreno. Ob sproščanju z tibetanskimi skledami  se očisti avra in vse kar vznemirja telo in duha. Ob zvoku se uravnovesi delovanje čaker, izboljša se cirkulacija krvi, odpravi se utrujenost, uravnovesita se desna in leva polovica možganov, ustvarjalna moč se poveča. Ko tibetanske sklede zapojejo optimalno harmonijo, omogočijo,  da pridemo v stik s samim seboj.

Čas masaže do 25 minut.

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs