Pozdravljeni v moji zgodbi

Z odprtjem Prelesta, Hiše lepote in zdravja, so se mi uresničile največje otroške sanje. Že kot majhna punčka sem veliko raje kot »običajne« igračke raziskovala mamine kremice, lake in šminke. In v vseh letih, ki so sledila, je ostal odgovor na vprašanje, kaj bi rada počela, ko bom velika, enak – rada bi skrbela za lepoto! Z delom v kozmetiki in negi imam danes, ko stopam na samostojno pot, že 14 let izkušenj. Po uspešno opravljeni srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, sem se kalila v zasebnih salonih, več let pa tudi v enem od največjih slovenskih wellness centrov.

Hvaležna sem, da sem imela v tem času možnost nadgrajevati svoje znanje v sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki. Verjamem, da se učimo vse svoje življenje. Ob delu sem se vseskozi tudi dodatno izobraževala in tako pridobila naslednje certifikate, diplome, priznanja:

Lepota je neizogibno povezana z dobrim počutjem in zdravjem. Prav zato sem se dodatno vpisala tudi na študij fizioterapije in tudi diplomirala. Kozmetika in nega sta moja strast, ne le poklic, zato poleg teh formalnih obenem ne izpustim nobene priložnosti za dodatno nabiranje izkušenj in poznanstev v svojem prostem času – nobeno potovanje ne mine, brez da bi pokukala v lokalni lepotni salon, spoznala tamkajšnjo kozmetiko in poklepetala z mojstri razvajanja, redkokateri klepet s prijateljico brez analize najnovejših trendov, pa tudi sama si zelo rada privoščim razvajanje in tako odkrivam, kaj mojemu telesu in duši odgovarja.

Le eno telo imamo, zato skrbimo zanj! Hvaležno nam bo vračalo! Dobrodošli pri meni v leseni hiški, kjer vam bom z naravnim in domačnim okoljem, strokovnim pristopom, vedrino in skrbjo z veseljem ter s vsem svojim znanjem pomagala skrbeti ZASE! Ker si to zaslužite.

Mateja Stojko, lastnica, direktorica in vodja Prelesta, Hiše lepote in zdravja

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs