Thalgo nega kože

Francoska kozmetična znamka THALGO je s svojo 54 letno tradicijo pionir na področju »morske kozmetike« zasnovane izključno na aktivnih sestavinah, ki izvirajo iz morskih globin.

Na profesionalnem področju, nadgrajuje izjemne potenciale iz morja in razvija profesionalne tretmaje, proizvode in dodatke k prehrani, ki so izključno posvečeni osebni lepoti in dobremu počutju. Delo Thalgojevih raziskovalcev temelji na prepričanju, da lahko morska hranila aktivirajo metabolizem kože in da morska celična prehrana zagotavlja izjemno obnovitveno delovanje.

Thalgo danes nudi tretmaje in proizvode za nego obraza in telesa, ki so izrazito učinkoviti, popolnoma varni in zelo nežni za kožo in v katerih so čiste in naravne aktivne sestavine morskega in rastlinskega izvora, namenjene vsem tipom kože. Pohvale lepotnih strokovnjakov in ženskih predstavnic, ki uporabljajo proizvode Thalgo, govorijo o izjemni učinkovitosti morskih proizvodov za lepoto vaše kože. Za vsako kožo je bila razvita posebna linija, ki daje vidne in navdušujoče rezultate.

Thalgojevi proizvodi vsebujejo ekskluzivno sestavino Seve Bleue. To izjemno učinkovino črpajo 22 m pod morsko gladino in daje koži popolno navlaženost in ugodje ter nudi remineralizacijo epidermalnih celic.Različne linije proizvodov tako omogočajo izbiro proizvoda, ki najbolj ustreza vašemu tipu kože, seveda po posvetu s kozmetičnim osebjem. Le tako lahko pričakujete izjemne in jasno vidne rezultate na vaši koži. Tretmaji z bogastvom morskih sestavin zdravijo, obnavljajo in uravnovesijo delovanje vašega telesa ter mu zagotovijo zdravje in dobro počutje.

Cenik

Hyalu-procollagene
€73

Anti age linija do 80 minut

iBeauty
€73

Inovativna anti age nega z aparatom (zvočna vibracija, ultrazvok, tripolarna radiofrekvenca) do 80 minut

La prodige
€70

Za brezhibno polt do 80 minut

Spirulina boost
€65

Razstrupljevalna nega do 75 minut

Cold cream marine ritual
€63

Suha, občutljiva koža do 75 minut

Source marine ritual
€62

Dehidrirana koža d 80 minut

Purete marine riutal
€51

Mastna, mešana koža do 80 minut

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs